vangorp voerzakken los

De productielocatie van Van Gorp Diervoeders bevindt zich in Waalwijk. Deze is optimaal gemoderniseerd en aangepast aan de huidige eisen op het gebied van productie en voedsel-veiligheid middels de meest geavanceerde tracking- en tracing modules.

Door de kwaliteitssystemen, zoals HACCP, GMP+ en deelname aan SECURE FEED, zijn onze afnemers verzekerd van levering van hoogwaardige en veilige voeders. Van Gorp Diervoeders kenmerkt zich als een no-nonsense bedrijf dat zich voortdurend inzet om een goed, betrouwbaar en innoverend product in de markt te zetten.


gmpplus vangorp  haccp vangorp  trustfeed vangorp 

Van Gorp Diervoeders

Al meer dan 100 jaar is het familiebedrijf Van Gorp Diervoeders met hart en ziel iedere dag op zoek naar het allerbeste, tegen een betaalbare prijs. Door een grote variatie aan grondstoffen, een uitgekiende optimalisatie en het GMP-kwaliteitszorgsysteem waarbij het productieproces, de grondstoffen en de eindproducten optimaal worden gecontroleerd en geanalyseerd op o.a. voedergehalten en schadelijke stoffen, kan Van Gorp steeds gezonde en verantwoorde diervoeders produceren.

 

Het resultaat is een gezond, vitaal en tevreden dier!

Van Gorp Diervoeders zijn samengesteld uit de beste granen, hoogwaardige smakelijke eiwitgrondstoffen, aangevuld met de noodzakelijke aminozuren, mineralen, sporenelementen en vitaminen. Bovendien meest verrijkt met een extract van natuurkruiden en gecoate biotine. De voeder- en energiewaarden alsmede aminozuren, vitaminen- en mineralengehalten zijn afgestemd op de functie en levensfase van uw dieren.
Serie Voerzakken PNG
Van Gorp diervoeders is ook trotse producent van: Horsefood 'the best' paardenvoeders

Horsefood ‘the best’ bestaat uit een groot aantal smakelijke en met zorg samengestelde paardenvoeders, in de vorm van brokken, mixen en supplementen. Elke dag kan je zo voor jouw paard een uitgebalanceerd menu samenstellen. Je wilt toch alléén smakelijke, gezonde en zuivere producten geven! Wat startte met één broksoort is nu een uitgebreid assortiment met méér dan 100 producten speciaal voor de verzorging van jouw paard. Het resultaat is een gezond, vitaal en tevreden paard, zodat we gezamenlijk met trots kunnen zeggen: Horsefood 'the best'

header horsefood the best